Inget VM, men OS blir det...

  Ronaldo sköt Sverige från VM  
Vi var säkert många som hoppades på ett lite under i går kväll när Sverige mötte Portugal i den sista och avgörande matchen i play-off hemma på Friends Arena för att ta en plats i VM-slutspelet i fotboll i Brasilien kommande sommar. Uppgiften för di svenske blev dock för mäktig. Portugal var helt enkelt för bra och så har dom ju denne fenomenale spelare Cristiano RonaldoMed ett fantastiskt hat-trick grusade han Sveriges VM-drömmar.
 
  Tre kronor till OS  
Nåja. Det är bara några månader till nedsläpp i den olympiska ishockeyturneringen och där är Sverige med och så här långt ser det ganska bra ut för de svenska spelarna på andra sidan Atlanten.
Alexander Steen dominerar i St. Louis Blues och toppar både skytteligan och poängligan så här långt i NHL. 
Loui Eriksson och Erik Karlsson i Boston Bruins går båda som tåget. Lite problem har Detroit Red Wings, men de svenska spelarna verkar ändå hålla måttet.
 
  Kräftgång för Svegslagen
Svegs hockeylag har haft en tung inledning på säsongen med idel förluster. Både herrarna i Div II och damerna i Div I ligger just nu sist i respektive serie. Vi får väl hoppas att den första vinsten kommer snart och med den lite bättre självförtroende.
 
Lennart Svensson
i Ytterberg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0