Full pott för Elsa från Ytterberg

  Seger i storslalom och avgörande mål mot Leksand  
Förra lördagen (2 mars) blev riktigt hektisk för Elsa Svensson från Ytterberg. Dagen började med en deltävling i Härjecupen i storslalom i Björnberget.
Elsa låg tvåa efter ett bra första åk, men i det andra åket satte hon svängarna perfekt och stod som segrare med dryga sekunden till godo på tvåan.
 
  Avgjorde mot Leksand  
Elsa hann inte vara med på prisutdelningen efter triumfen i Björnberget för direkt efter målgång var det transport till Sveg Arena för den sista matchen för säsongen med Svegs damlag i ishockey. För motståndet svarade Leksand. En jämn och bra match som slutade med seger för Sveg med 5-4. 
Vem tror ni gjorde det avgörande målet för Sveg? Jo, den pucken satte Elsa och det bakom juniorlandslagets målvakt som vaktade Leksands kasse. 
En bra avslutning av hockeysäsongen för Sveg och Elsa Svensson. Härjecupen drar dock vidare med tävling i skicross i Lofsdalen kommande lördag. Elsa är med en andraplats och en seger i delad ledning sammanlagt inför de två avslutande tävlingarna i Lofsdalen och Funäsdalen
 
 
Elsa Svensson van förra helgens storslalom i Björnberget.
Bilden är från en tidigare tävling.
 
Sedan avgjorde hon matchen mellan
Sveg och Leksand i Sveg Arena.
 
Lennart Svensson
i Ytterberg
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0