Student, växthus och lite hockey.

 Sjung om studentens lyckliga vår   

  Student i Ytterberg 
Det var ett frejdligt firande av studenter i slutet av veckan. Överallt hörde man sång och fyrfaldiga leven. I Ytterberg var det, enligt obekräftade källor, nio ungdomar som gick ut gymnasiet.
En av de lyckliga studenterna från Ytterberg var Matilda Danielsson. 


Matilda Danielsson, nybakad student
på väg ut i livet.

Matilda
har pluggat handelsprogrammet (hp09). Närmast väntar jobb över sommaren inom handeln (naturligtvis) i Östersund. Vad som händer sedan får framtiden utvisa. Hur som helst. Vi lyfter på hatten och säger ett stort Grattis!

  Det gror i växthuset 
Det var en dålig rubrik, men den syftar på att bygget rullar på och invigningen med mingel börjar närma sig. Sedan är det så att det faktiskt har tittat upp lite ogräs, trots markduk. Sånt måste fixas plus lite annat, men det ska bli klart före midsommar..

(Klicka på minibilderna för att se dem i större format)
  
Framsidan                           Baken (på växthuset!!)         Fönsterputs blir det..


  King på väg att tappa Cupen?
 
Los Angeles Kings var för några dagar sedan blott en seger från att ta sin första Stanley Cup- titel i ishockey. New Jersey Devils har sedan dess tagit två raka vinster och jämnat ut till 3-2 i matcher (till Kings fördel). Nu gäller det för hockeylirarna från soliga Kalifornien att ta sig i kragen och binda ihop säcken. Vi håller tummarna... 


Lennart Svensson
i Ytterberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0