Två vinster och en förlust för Sveg i helgen

Ishockey div II Norra

Söndag
Svegs IK-Bräcke IK-Polar Bears 8-2 (2-0) (2-2) (4-0)

Svegs A-lag i ishockey har avverkat en osedvanligt tuff helg i Sveg Arena. Det började med en klar seger med
8-0 över Team Jamt HK på fredag kväll.

I går, lördag, spelades den uppskjutna matchen mot Strömsund. Matchen var mycket jämn, men där, åtminstone jag tyckte, att Sveg hade ett visst spelmässigt övertag i matchen.
Trots detta tog Strömsund ledningen med uddamålet och behöll ledningen med 3-2 till i mitten av den sista perioden där Sveg kvitterade till 3-3 och skapade ett bra tryck mot Strömsunds mål. Vi var många i Sveg Arena som väntade på det förlösande ledningsmålet för Sveg, men vad händer.
Mitt under ett bra Svegsanfall i sista halvminuten av matchen öppnas en lucka för Strömsund att kontra och de lyckas peta in ett så kallat "skitmål" och vinna matchen med 3-4

Trots den lilla plumpen i protokollet på lördag klarade Sveg att mobilisera de sista krafterna inför kvällens match (söndag) och sätta en fin punkt för en rolig och underhållande hockeyhelg i Sveg Arena.
Även om matchen mot Bräcke också den var ganska jämn i två perioder så var den sista perioden en ren uppvisning av Sveg.