Förlust för Svegs damer i returen mot Malung

Sveg-Malung i div I västra: 1-4
Sveg föll med flaggan i topp mot Malung som dock stod för det mesta av det kreativa spelet när damerna åter drabbade samman i en välspelad ishockeymatch i Svegs nya ishall på lördag förmiddag. Malung dominerade händelserna på isen. Svegs duktiga målvakt Agnes Åker stod emellertid för flera kvalificerade räddningar, men matchen slutade ändå med förlust. Svegs enda mål gjordes av nummer 3 Elin Hellström som också fick pris som bäste spelare i Sveg.



Fredagsrysaren satt kvar i benen på Svegs damer
Premiärnerverna hade släppt, men i returmötet mot Malung på lördag märktes bristen på isträning i benen på Svegs damer.  Det kan också vara den heroiska upphämtningen från underläge 0-2 till seger med 3-2 i invigningsmatchen mot Malung på fredag kväll som satt kvar, både i kropp och själ. Ett fullt godkänt dubbelmöte ändå.
Vi får hoppas att de utökade möjligheterna till träning samt att det nu är idel hemmamatcher för Sveg kommer att märkas i resultaten och i serietabellen framöver. 
Nästa match för Svegs damer är redan på lördag 14 januari klockan 14.00. Svegs möter seriens suveräner Sandvikens IF. Bäddat för ny rysare alltså. 

Match i div II herrar på fredag
Herrrarnas A-lag tar sig an Brunflo på fredag 13 januari klockan 19.30. Spelar Sveg med samma intensitet och tempo som i fredagsmatchen mot Ånge, som slutade 3-3, kan det bli en bra match. Brunflo leder serien och förra mötet mellan Sveg och Brunflo (i Klanghallen Brunflo) slutade med klar seger för Jämtarna.
Hemmaplan och ny ishall brukar ge råg i ryggen så det finns alla förutsättningar för ytterligare en het hockeyhelg i Sveg.


Lennart Svensson
i Ytterberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0