Fyra raka för Brynäs?

  Brynäs går mot SM-Guld  
Skellefteå
mäktade inte med att utjämna i SM-slutspelets andra finalmatch i bäst av sju, vilket ger Brynäs ett "vinnarhål" för att prata travspråk. Redan på söndag kan det hela vara över, men jag tror ändå att Skellefteå tar en eller ett par vinster innan bucklan landar i Gävle. 

  Inget skitproblem för Skellefteå i år   
I fjol var det, som väl alla kommer ihåg?, en elak liten krabat i vattnet som sänkte Skellefteå i finalserien mot Färjestad. I år kommer inte någon i Västerbotten att kunna skylla på dåliga magar.
Problemet för Skellefteå heter framförallt Jakob Silfverberg och Calle Järnkrok. Skellefteås backar har mycket svårt att få stopp på Brynäs snabba och spelskickliga forwards. Tråkigt att dessa två spelare med all sannolikhet försvinner redan till nästa säsong. 
     
  Jakob Silfverberg, Brynäs IF, född 13 oktober 1990, draftad av Ottawa Senators i andra rundan 2009. Juniorvärldsmästare 2010. Guldhjälmen säsongen 2011/2012.
Jakob Silfverberg kommer från en genuin hockeysläkt. Jakobs pappa heter Jan-Erik Silfverberg, fyra SM-guld med Brynäs. Jakobs farbror heter Conny Silfverberg, även han stor spelare och Svensk Mästare med Brynäs. Jan-Erik och Conny har Hofors HC som moderklubb.

Lennart Svensson
i Ytterberg

 


Kommentarer
Postat av: Elsa Svensson

vad då frågetecknen! ser du inte hur fort det går när Brynäs spelar! har du bara tittat på djurgårn i vinter?

2012-04-13 @ 19:07:18
Postat av: Lennart

Djurgårn var ju tyvärr inte så mycket att se på i vinter, men frågetecknet är på sin plats. Jag tror inte Brynäs tar fyra raka. Däremot tror jag att SM-bucklan landar i Gävle.

2012-04-14 @ 14:44:20
URL: http://lennartiytterberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0