Andra raka för Sveg efter 3-1 mot Järpen.

 Ishockey div II, Sveg-Järpen 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)
 
  Bra försvarsspel bäddade för vinst.  
Svegs herrar tog säsongens andra vinst i ishockeyns div II i går kväll (fredag) i Sveg Arena. För motståndet stod Järpen som fick åka hem till Jämtland med 3-1 i baken. 
Matchen inleddes med att Sveg åkte på ett par utvisningar. Det börjar nästan höra till matchbilden att det börjar med några, ibland, tveksamma utvisningar för Sveg. Det dröjde också till 16.13 i första perioden innan Svegs Simon Nilsson kunde sätta den första pucken i nätet. 
 
  Pondus och tålamod är melodin.  
Sveg hade sedan ganska bra kontroll på händelserna och spelade med pondus och tålamod. Bra spel av Svegs målvakt Jimmy Björling som utsågs till matchens lirare i hemmalaget samt ett mycket bra försvarsspel där Jimmy Svensson får ett extra plus för distinkt och resolut backspel.
Det är inte ofta man får se backar i div II som täcker skott med kroppen. I ett läge när Sveg var lite pressat visade Jimmy var skåpet ska stå och kastade sig respektlöst och tog ett hårt slagskott från en av Järpens backar med kroppen. Sånt gillar publiken och redaktören för denna blogg är mycket svag för uppoffrande backspel.
 
Jimmy Svensson öser på. Retur och det står 3-1 till Sveg. Bra!
 
Sveg spelade tufft, men juste och det gav resultat
 
  Ny seger redan i kväll?  
Redan i kväll kan det bli mera poäng. Sveg möter tabelljumbon Njurunda borta. Nedsläpp i Modin & Zetterberghallen klockan 17.00. Spelar Sveg med samma intensitet, smarthet, tålamod och vilja är det bäddat för säsongens första bortaseger.
 
 Betyg
Betyg på Svegs laginsats, bäste spelare i Sveg, enligt bloggen samt domare och publiken ges i antal termosar. Fem = toppenbra, fyra = mycket bra, tre = bra, två = knappt godkänt, en = inte godkänt, överkryssad = dåligt.
 
Svegs insats som lag.
   
 
Bäste spelare i Sveg, Jimmy Svensson.
   
 
Huvuddomare, Mikael Söderholm, Brunflo.
  
 
Publiken
  
 
Lennart Svensson
i Ytterberg
 
   
 
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0