Sveg föll tungt mot Ånge.

   Ishockey div II D Norra.  
 
  Sveg- Ånge 2-8 (2-4, 0-2, 0-2)  
Svegs A-lag i ishockey hade inte mycket att sätta emot Ånge i fredagens möte i Sveg Arena. Möjligen var det förra helgens urladdning borta mot Nälden som satt kvar i benen, där Sveg både vann seriematchen och semifinalen i DM där Jimmy Svensson avgjorde i sudden death vilket innebär att Sveg möter ÖIK senare i DM-final.
Matchen mot Ånge började emellertid lovande för Sveg. När halva första perioden var spelad stod det 2-2, men som vanligt var det ett par onödiga utvisningar som öppnade för Ånge som sedan tog kommandot och styrde händelserna tämligen kontrollerat.
 
  Ånge imponerade  
Ånge spelade en kul och publikfriande ishockey med bra skridskoåkning och distinkt passninsspel som öppnade Svegs försvar och ställde hemmalagets backar i flera situationer 1 mot 3. 
Ett litet plus ändå för Svegs målvakt Jimmy Björling som höll förlusten under tvåsiffrigt. Jimmy Björling fick pris som bäste spelare i Sveg. Jag tycker dock att priset skulle gått till Svegs duktige forward Niklas Schwartz.
Bra domare var Per-Håkan "Tango" Johansson som styrde en småstökig match med pondus och fingertoppskänsla.
Nu väntar ett välbehövligt juluppehåll efter en ganska tuff höst för Svegs hockeylag. Ett uppehåll som bör användas till att läka skador, vila, träna och ladda inför vårsäsongen med mycket energigivande risgrynsgröt, skinka och lutfisk.  
 
Ånge gjorde processen kort med Sveg som föll med
2-8 i Svegs Arena på fredagskvällen.
 
Betyg
Betyg på Svegs laginsats, bäste spelare i Sveg, enligt bloggen samt domare och publiken ges i antal termosar. Fem = toppenbra, fyra = mycket bra, tre = bra, två = knappt godkänt, en = inte godkänt, överkryssad = dåligt.
 
Sveg - Ånge 2-8
 
Svegs insats som lag.
 
 
Bäste spelare i Sveg, Niklas Schwartz.
  
 
Huvuddomare, Per-Håkan Johansson.
   
 
Publiken.
  
 
Lennart Svensson
i Ytterberg

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0