Äntligen hockey

  SHL 
Elitserien i ishockey eller som det nu heter SHL, har dragit igång. Skellefteå visar åter att det blir ett lag att räkna med när SM-bucklan ska delas ut i vår. Brynäs har också visat bra form så här långt, men vad är det för fel med MoDo? Örnsköldsviks stolthet har märkligt svårt att få ordning på spelet. Jag har tippat MoDo som ett av de heta lagen i slutspel i år och jag står fast vid det än så länge. Den stora och roliga överraskningen hittills är nykomlingen Örebro. Laget ligger med i topptrion av SHL och det behöver dom inte skämmas för. Örebro har spelat fin ishockey. Hoppas det håller i sig.
Vilken tränare blir den första att få sparken i år? Oddsen talar tyvärr emot Ulf Dahlén om nu inte HV 71 börjar ösa in mål och ta ett par tre vinster på raken. Då kan det lugna ner sig, men det börjar osa hett om öronen på östersundssonen Dahlén. 
 
  Lokal Ishockey
Svegs hockeydamer har spelat de första två matcherna i damseriens division I. Tyvärr blev det två förluster på hemmaplan mot Nora. Svegs herrar i division II inleder serien på fredag med bortamatch mot ärkerivalen Strömsund.
 
Lennart Svensson
i Ytterberg
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0