Skräll av AIK, Luleå utslaget.

Seriesegrarna föll tungt
AIK
står för andra året i rad för den största skrällen i slutspelet i ishockey. I fjol sänkte solnalaget HV 71 i kvarten och nu var det Luleås tur att bita i det sura äpplet. AIK vann det femte mötet med 3-0 och detta på bortaplan. AIK till semifinal.


Även Skellefteå var illa ute
Skellefteå grejade, efter mycket möda och besvär, seger mot MoDo och har därmed ett bra läge inför morgondagens (tisdag) match i Örnsköldsvik. Skellefteå var dock stundtals utspelat av MoDo så det sjätte mötet lagen emellan kommer inte att bli någon promenadseger för Skellefteå. Kanske läge att satsa en hundring på att MoDo går till semifinal?

Och lite fotboll
Jag brukar inte skriva särskilt mycket om fotboll i bloggen, men jag kan inte låta bli att kommentera de engelska klubblagens sorti ur de europeiska ligorna. Det var mycket länge sedan den engelska klubbfotbollen befunnits på en så låg nivå som nu. Undantaget är Chelsea. Detta var allt om fotboll.


Till sist: Grattis André Myhrer
André Myhrer krossade allt motstånd när slalomcupen avgjordes i Schladming i går (söndag). Myhrer har därmed gjort något som bara tre svenska åkare (Ingemar Stenmark, Stig Strand och Thomas Fogdö) gjort före honom. Stort Grattis.


Lennart Svensson
i Ytterberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0