Laddat för en het hockeyhelg....

Nu äre näära
Redan i natt börjar en av tidernas hetaste hockeyhelger. I Kanada kallas det hockeynight. Det drar i gång med matchen om brons i junior-vm mellan Finland och Kanada vid 23-snåret och fortsätter med finalen i JVM mellan Sverige och Ryssland klockan 02.00 i natt, men det är inte slut med det.

Invigning av Svegs nya ishall
I morgon, fredag, klockan 16.00 är det nedsläpp i div I västra, damer i Svegs nya fina ishall. Svegs IK tar möter Malungs IF, men redan 15.45 inviger hockeysektionens ordförande Stefan Eriksson och kommunalrådet Gottfrid Jonsson (S) ishallen. Kom i tid det är risk för "lapp på luckan".
Fredagskvällen fortsätter sedan med match för herrarnas A-lag i div II där Sveg möter Ånge, klockan 19.30.
På lördag klockan 11.00 är det returmöte mellan Sveg och Malung i div I västra dam.
Hockeyhelgen avslutas i ett förmodat hett möte på söndag klockan 15.00 där Svegs A-lag tar sig an ärkerivalen Strömsund i div II.
Det kommer att bli en höjdare. Matcherna mellan Sveg och Strömsund har varit, och kommer förmodligen alltid att bli, bra, tuffa och publikfriande matcher.

Nu fyller vi hallen
Nu är det ett nytt år med ny ishall och det är dags att återuppliva stämmningen i och kring hockeyn i Sveg. Möt upp och stötta våra lag. Hockey är bäst live....



Lennart Svensson
i Ytterberg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0