Ajöss Sten Tolgfors.

Matchstraff och avstängning för Tolgfors
Jag var i mitt förra inlägg kritisk till spelaruppsättningen i Djurgårn, men priset för sämsta värvare måste väl ändå går till Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt (M)
Raden av ministrar som lämnat den borgerliga regeringen sedan förra valet börjar bli längre än den existerande ministerlistan. Det är dessutom beklämmande att de som lämnat regeringen har alla klantat till det, visat prov på dåligt omdöme eller till och med kanske inte har den kompetens svenska folket kan kräva av en minister.

Sten Sture Tolgfors, (moderat) född 17 juli 1966 i Forshaga, Sveriges försvarsminister mellan 5 september 2007 och 29 mars 2012 samt Sveriges handelsminister mellan 24 oktober 2006 och 12 september 2007, är bara en i raden av ministrar i Reinfeldts regering som "skitit i det blå skåpet"

Tolgfors har inte jagats av media
Sten Tolgfors hävdade i sitt taffliga tal i samband med att han avgick som försvarsminister att mediadrevet blev för mycket för honom och hans familj. Tolgfors drog en välanvänd klyscha om att han inte kunde se barnen lida av att pappa figurerade på ett negativt sätt i media.
Sanningen är den att Sten Tolgfors har blivit mycket milt behandlad av media. Granskningen av affärerna med Saudi-Arabien har varit både saklig och grundlig. Tolgfors har inte utsatts för smygande paparazzi-fortografer eller på annat sätt blivit oanständigt kontaktad av media.
Sten Tolgfors har helt enkelt berusats av maktens nektar och gått för långt och utanför sin egen kompetens. Tolgfors har gjort ett par grova tavlor och därför fick han lämna sin post. Reinfeldt dömde matchstraff och avstängning. Så enkelt är det.


Lennart Svensson
i Ytterberg 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0