Det duger inte Juholt!

En pudel räcker inte
Socialdemokraternas nyvalde partiledare, Håkan Juholt, har ertappats med att ta emot dubbel ersättning för den bostad han delar med sin sambo. När det avslöjades förklarade Håkan Juholt fadäsen med att han inte kände till reglementet. Han skulle givetvis betala tillbaka allt han fått för mycket nu när han blivit varse att det var fel.
Bäste Håkan Juholt. Det räcker inte med en kungspudel i detta läge. En ledare för landets största politiska parti och som dessutom är mycket erfaren politiker ska känna till reglerna. Allt annat är dåliga bortförklaringar.
Håkan Juholt har under hela våren och sommaren slagit näven i bordet, åtminstone bildligt sett, och deklarerat att i det Sverige som han ska leda ska orättvisor, mygel och fusk bannlysas och så ertappas han själv med hela handen i syltburken, det är bedrövligt. 
Skadan han åsamkat sig själv kommer med all sannolikhet att smitta av sig på det parti han är satt att leda och det kan mycket väl betyda att vi har en borgerlig regering även efter nästa val 2014. 

Lennart Svensson
i Ytterberg
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0