Fototävling, tävlingsregler: Ytterberg i dag

Välkomna till fototävlingen Ytterberg i dag
Nu är det dags att ladda kameran och åka upp till Ytterberg och dokumentera denna vackra by. Från och med i dag, 30 juni, till och med 15 juli pågår fototävlingen "Ytterberg i dag" Motivet är valfritt, men det ska spegla Ytterberg i nutid. Bilder tagna under 2010 och 2011 får delta.
Läs igenom reglerna nedan.
Tävlingsreglerna finns även att hämta på Anna Olofssons blogg. www.ichbinanna.blogg.se. Samt på Svegs Foto & Fritid. Du kan även beställa tävlingsregler via mail: [email protected]

Varmt välkomna till Ytterberg i sommar. Det traditionella sommarcaféet öppnar 4 juli och är öppet alla dagar i juli från kl. 12.00-16.00.
Se annons i tidningen Härjedalen.


Tävlingsregler fototävling ”Ytterberg i dag”

Temat för tävlingen är ”Ytterberg i dag” Motivet är valfritt, men det ska spegla Ytterberg i nutid. Bilder tagna under 2010 och 2011 får delta.

Tävlingen är uppdelad i två klasser: Vuxna och ungdom upp till 16 år.

Tävlingen är öppen för alla.

Anmälningsavgiften är 20 kr för ungdom upp till 16 år och 40 kr för övriga.


I anmälningsavgiften, enligt ovan, ingår att varje deltagare i tävlingen får ställa ut två bilder. Bilderna ska vara i färg, papperskopia och i format 18 x 24 cm.


Inlämnade bilder ska innehålla uppgifter om när, var och ev. på vem bilden är tagen. Medgivande från person som finns med på bilderna är ett krav.

Bilderna kommer att presenteras monterade i grå passepartout med yttermått 24 x 30 cm. Passepartout tillhandahålls av tävlingsledningen och ingår i tävlingsavgiften. Monteringen utförs av tävlingsledningen.

Juryn sorterar ut bilder som vi anser olämpliga med hänvisning till temat för tävlingen eller bilder som juryn av andra skäl anser olämpliga.

Tävlingsbidragen är Byföreningens egendom och får exponeras fritt i samband med prisceremoni och i övrigt när det gäller samband med tävlingen. Vidare har Byföreningen rätt att fritt ställa ut bilderna i skolan under obegränsad tid.


Bilder ska lämnas in till Byföreningen senast 15 juli. Bilderna kan lämnas direkt under Sommarcaféets öppettider (12- 16 alla dagar i juli från 4 juli) eller skickas med post i slutet kuvert till:


Ytterbergs Byförening.
C/o Carl Bergsten
Ytterberg 132
842 92 Sveg


Skickas bilderna med post skall kuvertet innehålla anmälningsavgiften i kontanter. Lämnas bilderna i sommarcaféet betalas anmälningsavgiften i kassan.


Varje kuvert med tävlingsbidrag skall innehålla uppgifter om namn och adress samt telefonnummer och eventuellt E-postadress till fotografen.  Dessa uppgifter skall bifogas på separat papper. Ej på bilderna.


Bidragen visas i skolan till och med till 27 juli. Prisbelönta bidrag presenteras i samband med sista sommarcaféet 31 juli.

Minst tre unika priser kommer att delas ut i varje klass.


Vinnande bidrag utses via röstningsförfarande.

Röstningen är öppen för alla besökare av sommarcaféet.


Det är endast tillåtet att lämna i en röstsedel per person. För att undvika att besökare röstar flera gånger måste varje person som röstar ange sitt namn och telefonnummer på en numrerad röstsedel som finns att hämta i sommarcaféets kassa.


Fina priser kommer att lottas ut på röstsedlarna.

Tävlingsjury:

Kerstin Ederlöf-Olofsson, Lennart Svensson, Niklas Olofsson
Martin Eriksson, Jimmy Svensson, Anna-Clara Andersson.
Beslut av juryn kan inte överklagas.


Lennart Svensson
i Ytterberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0