Golfsäsongen lider mot sitt slut.

Lång golfhelg väntar
Kommande helg blir ett kraftprov för golfsvingen, men formen känns god så jag ser fram mot ett långt och krävande veckoslut.


KM lördag 27 augusti
Redan på lördag morgon klockan 08.00 går vi ut för att göra upp om Klubbmästerskapet över 27 hål. På söndag klockan 10.00 börjar finalen i kompisgolfen. Den matchen går över 18 hål så man lär väl vara ganska mör på söndag eftermiddag.


Final i onsdagsgolfen
 
Nästkommande helg bär det av igen. På lördag morgon drar finalen i onsdagsgolfen i gång. Där gäller det att hänga i så långt det går. 18 spelare slår ut på första hålet, en spelare försvinner efter varje hål. De två bästa gör alltså upp på det sista och 18:e hålet. En kul spelform (Sponsrad av Sperrings Optik) som kan bli ganska rafflande och spektakulär.


TH-slaget och jubileum
Den 17 september spelar vi nästa tävling. I TH-slaget ska Karin Fabricius och jag avsluta lagspelet för säsongen. Sedan följer en jubileumstävling 24 september. Det är nämligen 20 år sedan Svegs Golfklubb bildades.
Däremellen ska man försöka hinna med både jobb, älgjakt och inte minst titta på VM i friidrott, men det ska väl gå. Efter oktoberjakten är ju elitserien i ishockey igång och då får man ju dra sig på soffan framför TV-apparaten till juluppehållet. 

Lennart Svensson
i Ytterberg 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0